Pasidalinsiu patirtimi, kad perkant - gerai isstudijuokit aprasus ir instrukcijas. Panasiai pamaste ir mes isigijom si irengini. Dizainas buvo visai nieko Kenwood FP735... Bet pastebejom, kad Anglijoj jis kainuoja 150 lt. pigiau... Nenumatem vieno laaabai svarbaus dalyko, kad anglai nevalgo tarkuotu bulviu patiekalu... Ir musu super kombainas yra be diskelio bulvem tarkuoti, nors viskuo idetiskas tam, kuris parduodamas Lietuvoj :( Taip pat labai nepatiko konstrukcija, kaip jis susimontuoja ir veikia. Parduotuvej to nepatikrinsi, bet kai reikejo sutarkuoti didesni kieki morku ir kopustu salotoms, tai labai jau nedailiai tai atliko, daug gabalu pateko i tas sutarkuots darzoves.. reikejo rankom perrinkti... Sumontuotas ir veikiantis - barska, tarsi tuoj issiskirstytu ir islakstytu i visas salis. Vyras studijavo, gal ten kokiu detaliu truksta. Bet atrodo - viskas su juo o.k., viskas pagal taisykles... Atsargiai :) "Tomas" <t@t.lt> wrote in message news:hc43no$l7h$1@trimpas.omnitel.net... > Kažkada lyg buvo diskusija apie virtuvės kombainus, bet senesnių post'ų > neberodo. > > Nusibodo rankom tarkuot bulves ir kitas darzoves. Pradžioj galvojau pirkti > elektrinę bulvių tarką, bet lietuviška kainuoja ~200Lt. Pasirodo už nedaug > daugiau jau ir visas kombainas išeina. > > Poreikiai: > - daržovių tarkavimas ir "trynimas" (kugeliui, cepelinams ir t.t.) > - tešlų maišymas (turbūt visuose kombainuose yra) > - mėsos kapojimas - ar tokia funkcija apskritai normaliai veikia? > - blenderis nebūtinas, bet praverstų jei ką > - sulčiaspaudė nebūtina, bet ... > - kompaktiškumas, vietos virtuvėje nedaug > - biudžetas tarkim iki 400-500lt. aišku geriau mažiau, bet norisi patikimo > daikto. > > Pasidalinkite patirtim kokią techniką naudojate ir į ką reiktų atkreipt > dėmesį. Ačiū, > > Tomas