Sakykim,kad as irgi nelikau labai suzavetas tuom pseudo viskiu.Bet as viska suverciau i samanes stipruma ir specifini jos skoni,nes ji buvo gaminta ne is grudo,bet is slyvu. P.S.Siaip tai vienas dzukelis mums aiskino,kaip jie daro uzpiltines.Kadangi jie ten viska matuoja trilitriakais,tai ir receptas yra tokiam kiekiui skirtas.I trilitriaka ipilama spanguoliu per delna (mazdaug 1 ltr) ir viskas uzpilama samane.Visas sitas reikalas stovi tamsoje iki tol kol uogos pakyla nuo dugno ir pasidaro sviesios.Tada jos eina daloij ir liek "laponija".Va tik man kyla klausimas kaip tokia "laponija" gert,jei jie patys aiskina,kad samane turi buti 60 vol stiprumo?! "L I N A S - procentas" <sprendimas@takas.lt> wrote in message news:hbhoe1$dok$1@trimpas.omnitel.net... >O man su degtiene nepatiko maisytas, bais jautesi, kad netikras. > > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > news:hbhgcd$upv$1@trimpas.omnitel.net... >> Kas be ko,jau kazkada minetoje parduotuveje Kalvariju ir Gajaus g-viu >> kampo parsiduoda visokiausi ekstraktai,pradedant visokiu vaisiniu/uoginiu >> skoniu ir baigiant viskiu ir brendziu. >> Pats bandziau viskio skonio.Ji supyliau i samane.Na, jei ta samane butu >> buvusi kiek silpnesne,tai vargu ar ir pats buciau atskyres ka geriu : >> samane ar viski. >> Taigi,jei turi daug alkoholio,drasiai gali pabandyt. >> >> "Tomuxas" <ragai@nagai.lt> wrote in message >> news:hbal8p$dak$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki, >>> >>> gal zinote kas kokiu geru uzpiltiniu receptuku ?gal galit pasidalint >>> patirtim ? >>> >>> >>> >>> >>> >> >> >> >> > > >