Tai matai ten ne tokia adzikos pasta buvo kaip tavo daryta, o milteliu pavidale, sausa. Ten tipo tos paprikos permaltos su kalendros seklom ir cesnaku smulkiai, smulkaiai ir sudziovinta iki miltuku. Bet ta moteriske pardavinejo gruziniskos paprikas dziovintas trintas, tai tu skonis 1 prie vieno kaip tavo tu pipiriuku is adzikos :) Gaila kad symet nesigavo man pasiruosti to delikateso tavojo, nes tavo ta dovanotam indeli like gardesio tik ant dugno, superinis produktas. "Povilas" <geras@vilkas.lt> parašė naujienų pranešime:hc8vfs$crc$1@trimpas.omnitel.net... > Na,ir kaip ta ju adzika - pansi kiek I mano daryta,kuria Tamstai daviau > paragaut? > > "PliuShiniS" <giedrasas@xxx.lt> parašė naujienų > news:hc43cg$kiu$1@trimpas.omnitel.net... >> Buvau, nusipirkau keleta prieskoniu. Kainos - 3-10 lt uz 100 gr. >> Turejo kumino malto, kalendros maltos, malto baziliko, prieskonines >> druskos 2 rusiu, dziovintu gruzinisku pipiru, adzikos, chmeli-suneli >> (maltos ozrages augalo) ir dar keleta dar gruzinisku prieksoniu >> pavadinimo nempamenu, isviso 12 prieskoniu. >> >> >> "Umedeles" <bilekas@bilekur.lt> parašė naujienų >> pranešime:hbpinc$sbj$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki, >>> gavau toki meila, gal ka sudomins: >>> >>> Sveiki, biciuliai. >>> >>> Kvieciu Jus i gruzinisku prieskoniu turgeli-suejima! >>> >>> Ateikite ir kartu galesime pamatyti, pauostyti, paragauti, paskanauti, >>> isbandyti, pirkti unikaliu, naturaliu, tikru, aromatingu prieskoniu is >>> Gruzijos. >>> >>> Lauksiu Jusu si penktadieni, spalio 23 d., Pilies g. 6-6 (kiemelyje) nuo >>> 15 iki 19 val. >>> >>> Viliuosi, kad Jusu deka, tokie penktadieniai taps tradiciniai. >>> >>> Manau, bus smagu. O as pazadu keleta puikiu padazu receptu! >>> >>> >>> Iki, Daina >>> >>> tel. 8600 70875 >>> >>> >> >> >> >