uz aparata verta permoket nebutinai kaip uz kokibes shuoliuka, bet ir uz tynginio konpforta - kai ryte dar neacibudes gali nuspausti knopke ir po keliu minuciu gauti pirma doze ;) "Edvinas" <edvinas@namie.au> wrote in message news:hcr989$98k$1@trimpas.omnitel.net... > 2009-11-03 12:28, Povilas rašė: >> Bande man kazkada vienas prietelius irodyt, kad kava is aparato yra >> geresne , nei is to espresso kavinuko, kuris sildomas virs ugnies. Gal >> as kazko nedatempiu su supratimu apie kava ,bet man toji is paprasto >> kavinuko yra skanesne, ivertinant fakta, kad abiem atvejais buvo >> naudojama ta pati zaliava. >> As aparato nauda matau tik vienu atveju - reik prigamint kavos daug.Su >> paprastu kavinuku neprizaisi tiek,o su situ paspaudei mygtuka ir po >> keliu akimirku jau turi prognozuojamos kokybes gerima. > > Palaikau Povilo pusę. Geriau susiraskite kas parduoda gerą, šviežiai > skrudintą kavą, mokėkite už ja brangiau, nei permokėkite už kavos aparatą. > Kokybinis šuolis bus didesnis. > > Galų gale klausimai „ar daro late, kapučino“ skamba keistokai. Kas trukdo > espresso pienu atskiesti ar pieno putos ant viršaus užsidėt? > > -- > Edvinas