Tema: 'laisvos" bulvytes?
Autorius: Indraja
Data: 2009-11-07 16:45:35
Sveiki, nors ir ne gurmaniskas patiekalas, bet mano vaikas "ziauriai" megsta 
fri bulvytes.
Sumasciau, kad palengvinciau sau dalia, jei kiekviena karta ju nereiktu 
skusti ir pjaustyti, o tiesiog pasiruosti 5 - 8 porcijas saldiklyje, kad 
ateity uztektu istraukti, ir suversti i verdanti alieju.
Kilo klausimas, kaip bulves paruosti, kad verdant aliejuje jos nesuliptu. 
Patirtis rodo, kad namines saldytos bulvytes suvertus i alieju, daznai 
sulimpa. Pirktines buna gausiai suteptos riebalais, ir dar kazkas joms 
padaryta, kad nebutu tokios "slaipios"... Gal kas yra pasiruoses tokio 
dalyko ir kaip tai dare. Is anksto dekoju uz patarimus, o gurmanai - prasom 
nesijuokti :)

I.