Nedziovindavo. "Indraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message news:hd44a4$1ij$1@trimpas.omnitel.net... > na jei reikia nuplaut, tai poto reikia padziovint, ar pan.? Nes gi paskui > saudys aliejus... > --- > "monaxas" <ish_kur_mergaitei_tiek_drasos@tiek.valios.gelezhines> wrote in > message news:hd43mf$pm$1@trimpas.omnitel.net... >> supjauscius reik nuplaut. Mano vaikai kazkada taip cipsus gamindavosi. >> >> "Indraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message >> news:hd416f$tg8$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki, nors ir ne gurmaniskas patiekalas, bet mano vaikas "ziauriai" >>> megsta >>> fri bulvytes. >>> Sumasciau, kad palengvinciau sau dalia, jei kiekviena karta ju nereiktu >>> skusti ir pjaustyti, o tiesiog pasiruosti 5 - 8 porcijas saldiklyje, kad >>> ateity uztektu istraukti, ir suversti i verdanti alieju. >>> Kilo klausimas, kaip bulves paruosti, kad verdant aliejuje jos nesuliptu. >>> Patirtis rodo, kad namines saldytos bulvytes suvertus i alieju, daznai >>> sulimpa. Pirktines buna gausiai suteptos riebalais, ir dar kazkas joms >>> padaryta, kad nebutu tokios "slaipios"... Gal kas yra pasiruoses tokio >>> dalyko ir kaip tai dare. Is anksto dekoju uz patarimus, o gurmanai - >>> prasom >>> nesijuokti :) >>> >>> I. >>> >