na jei reikia nuplaut, tai poto reikia padziovint, ar pan.? Nes gi paskui saudys aliejus... --- "monaxas" <ish_kur_mergaitei_tiek_drasos@tiek.valios.gelezhines> wrote in message news:hd43mf$pm$1@trimpas.omnitel.net... > supjauscius reik nuplaut. Mano vaikai kazkada taip cipsus gamindavosi. > > "Indraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message > news:hd416f$tg8$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki, nors ir ne gurmaniskas patiekalas, bet mano vaikas "ziauriai" >> megsta >> fri bulvytes. >> Sumasciau, kad palengvinciau sau dalia, jei kiekviena karta ju nereiktu >> skusti ir pjaustyti, o tiesiog pasiruosti 5 - 8 porcijas saldiklyje, kad >> ateity uztektu istraukti, ir suversti i verdanti alieju. >> Kilo klausimas, kaip bulves paruosti, kad verdant aliejuje jos nesuliptu. >> Patirtis rodo, kad namines saldytos bulvytes suvertus i alieju, daznai >> sulimpa. Pirktines buna gausiai suteptos riebalais, ir dar kazkas joms >> padaryta, kad nebutu tokios "slaipios"... Gal kas yra pasiruoses tokio >> dalyko ir kaip tai dare. Is anksto dekoju uz patarimus, o gurmanai - >> prasom >> nesijuokti :) >> >> I. >>