supjauscius reik nuplaut. Mano vaikai kazkada taip cipsus gamindavosi. "Indraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message news:hd416f$tg8$1@trimpas.omnitel.net... > Sveiki, nors ir ne gurmaniskas patiekalas, bet mano vaikas "ziauriai" megsta > fri bulvytes. > Sumasciau, kad palengvinciau sau dalia, jei kiekviena karta ju nereiktu > skusti ir pjaustyti, o tiesiog pasiruosti 5 - 8 porcijas saldiklyje, kad > ateity uztektu istraukti, ir suversti i verdanti alieju. > Kilo klausimas, kaip bulves paruosti, kad verdant aliejuje jos nesuliptu. > Patirtis rodo, kad namines saldytos bulvytes suvertus i alieju, daznai > sulimpa. Pirktines buna gausiai suteptos riebalais, ir dar kazkas joms > padaryta, kad nebutu tokios "slaipios"... Gal kas yra pasiruoses tokio > dalyko ir kaip tai dare. Is anksto dekoju uz patarimus, o gurmanai - prasom > nesijuokti :) > > I. >