Nu tai tokie dalykai kad bulves perplauti po supjaustymo tai cia turetu buti samo saboj jei ne parseliams jaugala ruosi, o kas del mazu porciju priklauso nuo fritiurines ir blah blah blah bet aisku standartinemis salygomis gal ir geriau butu mazomis porcijomis kol ranka ir aki atmusi normaliai a wrote: > "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message > news:hd62r0$bkr$1@trimpas.omnitel.net... >> Laisvutes gaminamos sekanciu budu >> >> 1 Supjaustai bulvikes > > cia as iterpciau dar nuplovima saltu vandeniu > >> 2 Nudziovini ant popieros >> 3 Trumpam sudedi i verdanti alieju ( 1 arba 2 arba 3 minutem) > > prideciau, kad apvirineti reiketu nelabai didelem porcijom > >> 4 Nudziovini ant popieros >> 5 Atvesini >> 6 Apgyvendini saldiklyje >> >> Taip paruostos laisvutes nei lips nei kibs ir ilgai netruks paruosti > >