Na,stai vakar paragavome pries 2 savaites uzraugtus kopustus. Raugiau juos kiek kitokiu budu, nei yra iprasta musuose: sluoksniavau kopustus su saldziaisiais pipirais, o I kopustus imaisiau tarkuotu morku ,spanguoliu ir aitriuju pipiru anksciu. Vietoje cukraus, naudojau medu. Turiu pasakyt, kad tikrai gavosi labai idomiai ir tikrai skaniai. Keisciausia, kad aktyvaus rugimo,kai kyla putos ir nebuvo.Matomai, to neleido nemazas keikis aitriuju pipiru anksciu, pasleptu tarp kopustu. Nezinau kaip ten butu gavesi ,jei buciau juos uzrauges prie teisingos Menulio fazes, bet ivertinat fata,kad pastaciau juos per pacia Pilnati, rezulatats daugiau nei teigiamas Jei dar kas planuojate siemet raugt kopustus, rekomenduoju pabandyt tokiu budu juos uzraugt.