Vos seilem ne paspringau :) "Budulis" <wacher_trint_@takas.lt> parašė naujienų news:he9dr9$7ql$1@trimpas.omnitel.net... > aha.. > ir mes/as bandysin tokiu uzsiraugt. > tokie kur panasiai kaip korejetirkos morkos siaudeliais > juos pirstais prie vodkes valgyt galima. > mmm... > > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > news:he8rt7$m2t$1@trimpas.omnitel.net... >>O man Miuncheno HB alubaryje pateikti kopustai patiko Ypac nustebino ju >>supjaustymo smulkumas ir lygumas. Bet ,kad rugstus, tai tikrai rugstus, >>taciau galima ir tokius kartais valgyt. >> >> "ALORA" <aloros@kompas.de> para�� naujien� >> news:he5te8$tp8$1@trimpas.omnitel.net... >>> o negal�tumei ma�daug santyki� pasakyti, tipo, recept�? Niekad nesu pati >>> raugus kop�st� ir turb�t niekad neb��iau, bet tai, kas Vokietijoje >>> vadinama raugintasi kop�stais, man yra perr�g� kop�stai, tinkami tik >>> tro�kinimui :) >>> >>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >>> news:hdj14u$gt9$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Na,stai vakar paragavome pries 2 savaites uzraugtus kopustus. Raugiau >>>> juos kiek kitokiu budu, nei yra iprasta musuose: sluoksniavau kopustus >>>> su saldziaisiais pipirais, o I kopustus imaisiau tarkuotu morku >>>> ,spanguoliu ir aitriuju pipiru anksciu. Vietoje cukraus, naudojau medu. >>>> Turiu pasakyt, kad tikrai gavosi labai idomiai ir tikrai skaniai. >>>> Keisciausia, kad aktyvaus rugimo,kai kyla putos ir nebuvo.Matomai, to >>>> neleido nemazas keikis aitriuju pipiru anksciu, pasleptu tarp kopustu. >>>> Nezinau kaip ten butu gavesi ,jei buciau juos uzrauges prie teisingos >>>> Menulio fazes, bet ivertinat fata,kad pastaciau juos per pacia Pilnati, >>>> rezulatats daugiau nei teigiamas >>>> Jei dar kas planuojate siemet raugt kopustus, rekomenduoju pabandyt >>>> tokiu budu juos uzraugt. >>>> >>> >>> >> > >