O man Miuncheno HB alubaryje pateikti kopustai patiko Ypac nustebino ju supjaustymo smulkumas ir lygumas. Bet ,kad rugstus, tai tikrai rugstus, taciau galima ir tokius kartais valgyt. "ALORA" <aloros@kompas.de> parašė naujienų news:he5te8$tp8$1@trimpas.omnitel.net... > o negalėtumei maždaug santykių pasakyti, tipo, receptą? Niekad nesu pati > raugus kopūstų ir turbūt niekad nebūčiau, bet tai, kas Vokietijoje > vadinama raugintasi kopūstais, man yra perrūgę kopūstai, tinkami tik > troškinimui :) > > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > news:hdj14u$gt9$1@trimpas.omnitel.net... >> Na,stai vakar paragavome pries 2 savaites uzraugtus kopustus. Raugiau >> juos kiek kitokiu budu, nei yra iprasta musuose: sluoksniavau kopustus su >> saldziaisiais pipirais, o I kopustus imaisiau tarkuotu morku ,spanguoliu >> ir aitriuju pipiru anksciu. Vietoje cukraus, naudojau medu. >> Turiu pasakyt, kad tikrai gavosi labai idomiai ir tikrai skaniai. >> Keisciausia, kad aktyvaus rugimo,kai kyla putos ir nebuvo.Matomai, to >> neleido nemazas keikis aitriuju pipiru anksciu, pasleptu tarp kopustu. >> Nezinau kaip ten butu gavesi ,jei buciau juos uzrauges prie teisingos >> Menulio fazes, bet ivertinat fata,kad pastaciau juos per pacia Pilnati, >> rezulatats daugiau nei teigiamas >> Jei dar kas planuojate siemet raugt kopustus, rekomenduoju pabandyt tokiu >> budu juos uzraugt. >> > >