Tema: Re: Kitaip rauginti kopustai
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2009-11-13 23:51:54
nu pickles taigi visokiu galu buna variantu. tai kodelgi su tautineis
kopustais nesumaishius? ;)
"Veygr" <noname@nothing.net> wrote in message
news:hdjd4o$5gk$1@trimpas.omnitel.net...
> Oho!
> Receptas is fantazijos ar kazkur teko ragauti anksciau?
>
>
> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message
> news:hdj14u$gt9$1@trimpas.omnitel.net...
>> Na,stai vakar paragavome pries 2 savaites uzraugtus kopustus. Raugiau
>> juos kiek kitokiu budu, nei yra iprasta musuose: sluoksniavau kopustus su
>> saldziaisiais pipirais, o I kopustus imaisiau tarkuotu morku ,spanguoliu
>> ir aitriuju pipiru anksciu. Vietoje cukraus, naudojau medu.
>> Turiu pasakyt, kad tikrai gavosi labai idomiai ir tikrai skaniai.
>> Keisciausia, kad aktyvaus rugimo,kai kyla putos ir nebuvo.Matomai, to
>> neleido nemazas keikis aitriuju pipiru anksciu, pasleptu tarp kopustu.
>> Nezinau kaip ten butu gavesi ,jei buciau juos uzrauges prie teisingos
>> Menulio fazes, bet ivertinat fata,kad pastaciau juos per pacia Pilnati,
>> rezulatats daugiau nei teigiamas
>> Jei dar kas planuojate siemet raugt kopustus, rekomenduoju pabandyt tokiu
>> budu juos uzraugt.
>>
>
>