aha.. ir mes/as bandysin tokiu uzsiraugt. tokie kur panasiai kaip korejetirkos morkos siaudeliais juos pirstais prie vodkes valgyt galima. mmm... "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:he8rt7$m2t$1@trimpas.omnitel.net... >O man Miuncheno HB alubaryje pateikti kopustai patiko Ypac nustebino ju >supjaustymo smulkumas ir lygumas. Bet ,kad rugstus, tai tikrai rugstus, >taciau galima ir tokius kartais valgyt. > > "ALORA" <aloros@kompas.de> para�� naujien� > news:he5te8$tp8$1@trimpas.omnitel.net... >> o negal�tumei ma�daug santyki� pasakyti, tipo, recept�? Niekad nesu pati >> raugus kop�st� ir turb�t niekad neb��iau, bet tai, kas Vokietijoje >> vadinama raugintasi kop�stais, man yra perr�g� kop�stai, tinkami tik >> tro�kinimui :) >> >> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >> news:hdj14u$gt9$1@trimpas.omnitel.net... >>> Na,stai vakar paragavome pries 2 savaites uzraugtus kopustus. Raugiau >>> juos kiek kitokiu budu, nei yra iprasta musuose: sluoksniavau kopustus >>> su saldziaisiais pipirais, o I kopustus imaisiau tarkuotu morku >>> ,spanguoliu ir aitriuju pipiru anksciu. Vietoje cukraus, naudojau medu. >>> Turiu pasakyt, kad tikrai gavosi labai idomiai ir tikrai skaniai. >>> Keisciausia, kad aktyvaus rugimo,kai kyla putos ir nebuvo.Matomai, to >>> neleido nemazas keikis aitriuju pipiru anksciu, pasleptu tarp kopustu. >>> Nezinau kaip ten butu gavesi ,jei buciau juos uzrauges prie teisingos >>> Menulio fazes, bet ivertinat fata,kad pastaciau juos per pacia Pilnati, >>> rezulatats daugiau nei teigiamas >>> Jei dar kas planuojate siemet raugt kopustus, rekomenduoju pabandyt >>> tokiu budu juos uzraugt. >>> >> >> >