Padariau pagal tavo patarima. Pavyko puikiai "TeVe" <t@e.ve> wrote in message news:hf416g$mp1$1@trimpas.omnitel.net... > kai man reikejo (ir dabar kartais reikia), tai neradau nei vienam > populiariam prekybtinklyje, todel nusprendziau pasidaryti pats, ir, manau, > visai gerai gavosi. > paprasciausiai nusipirk sezamo seklu (as maximoj perku, po 100 gr > maisiukuose buna supakuota), pasikepink ant sausos keptuves, kol siek tiek > irus, atvesink, kad karsti nebutu ir sumalk su kombainu ar blenderiu. Kuo > ilgiau malsi, tuo vientisesne pasta bus, i gala, priklausomai nuo kiekio > ipilk ~2 saukstus alyvuogiu aliejaus (ziurek pagal konsistencija) ir dar > siek tiek pamalk/pamaisyk. > > "Raimondas" <raimondasn@gmail.com> wrote in message > news:hf3qdh$g4d$1@trimpas.omnitel.net... >> Ar yra kur nusipirkti Lietuvoje? > >