Vakar vaikams kepiau picas .Tesla savo darbo. Receptas Oliverio. Produktai - kazkas is Oliverio rekomenduotu. Tesla visada gaunasi puiki. Bet stai ka pastebejau: siaip tai mano orkaites programa gamykliskai isstatyta ant 200 C ir taip ir visada kepdavau, bet spinym mozgom jauciau ,kad kazkas yra ne taip su paciu pado iskepimu - man jis kazkoks dregnokas gaunasi (panasiai kaip Cili ir kitose pseudopicerijose).Todel buriau visaip,kaip pasalint ta dregme : bandziau kept ant alu folijos, bandziau kepti be folijos, o galu gale apsistojau ant kepimo popieriaus patiesimo ir lyg lyg jau pasitaise to pado skonis, bet vis vien ne tas kazkas.Bet kazkur esu skaites, kad tos krosnys, kuriose originaliai kepama duona ir picos, sugeba islaikyt virs 300 C temperatura. Taigi, vakar eksperimento tvarka emiau ir pakeliau temperatura 20 C + nuleidau kepimo inda I zemiausia padeti, bet kepiau tas pacias 10-11 min. Ir ka gi gavau? Ogi labai vykusiai iskepusi pagrinda! Itariu, kad kita karta reiks pabandyt dar pakelt temperatura. Tikiu,kad kepant ant akmenuko butu zymiai geriau, bet kol kas akmenuko neplanuoju det I orkaite, nes bijau, kad ka nors sugadinsiu jos gleznoje konstrukcijoje ir po to liksiu be orkaites.Nes ir taip negaliu prisikviest Gorenje meistreliu jau metai, kad sutvarkytu dureliu vyrius, nors oficialiai kelis kartus I juos kreipiausi ir registravau iskvietima :( P.S.Nuotrauka ne vakarykste, bet jau viena is paskutiniuju eksperimentiniu, kai jau buvo pasiektas vienas is geresniu variantu.