pas mane 2cm storio ir 40cm skersmens, nors realiai pilnai pakaktu ir 1-1,5cm, tiesiog toks storio standartas buvo plokstes, tad paemiau. Tik patarciau matuoti skersmeni, nes as kazkiap is akies pasimatavau, tai vos vos dureles orkaites beuzsidaro :) hm..su kaitinimu..realiai turetu ikaisti ir per kokias 30 min (o ant rimtesniu orkaiciu gal ir greiciau), bet tai kol as susiruosiu viska, tai praeina 40 min ir daugiau "SMart" <strazdaitis[pleeeeznospam]@gmail.com> wrote in message news:heheb6$klu$1@trimpas.omnitel.net... > kokio storio tavo granito plokštė ? Aš pas paminklininkus išsipjoviau > apie 3 cm storio, tai ir per sunki ir niekaip neišsiaiškinu per kiek > laiko ji įkaista iki "tinkamumo kepti" .... > >> Visada kepu ant labai gerai ikaitintos granito plokstes, specialiai >> pagamintos tam dalykui. Gaunasi nepaprastai gerai- pagrindas apskrudes, >> traskus, virsus irgi labai gardziai iskepa. Ypac gerai paskutini syki pavyko >> cesnakine duonele iskepti is Oliverio knygeles. Manau, kad ir koki duoneles >> kepaliuka labai neblogai pavyktu iskepti. Siaip tau galima butu rekomenduoti >> keleta poringu plyteliu i orkaite igrusti- rezultatas, mano nuomone, zenkliai >> geresnis gautusi. >> >> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >> news:heehrr$9rg$1@trimpas.omnitel.net... >>> Vakar vaikams kepiau picas .Tesla savo darbo. Receptas Oliverio. Produktai - >>> kazkas is Oliverio rekomenduotu. Tesla visada gaunasi puiki. Bet stai ka >>> pastebejau: siaip tai mano orkaites programa gamykliskai isstatyta ant 200 C >>> ir taip ir visada kepdavau, bet spinym mozgom jauciau ,kad kazkas yra ne >>> taip su paciu pado iskepimu - man jis kazkoks dregnokas gaunasi (panasiai >>> kaip Cili ir kitose pseudopicerijose).Todel buriau visaip,kaip pasalint ta >>> dregme : bandziau kept ant alu folijos, bandziau kepti be folijos, o galu >>> gale apsistojau ant kepimo popieriaus patiesimo ir lyg lyg jau pasitaise to >>> pado skonis, bet vis vien ne tas kazkas.Bet kazkur esu skaites, kad tos >>> krosnys, kuriose originaliai kepama duona ir picos, sugeba islaikyt virs 300 >>> C temperatura. Taigi, vakar eksperimento tvarka emiau ir pakeliau >>> temperatura 20 C + nuleidau kepimo inda I zemiausia padeti, bet kepiau tas >>> pacias 10-11 min. Ir ka gi gavau? Ogi labai vykusiai iskepusi pagrinda! >>> Itariu, kad kita karta reiks pabandyt dar pakelt temperatura. >>> Tikiu,kad kepant ant akmenuko butu zymiai geriau, bet kol kas akmenuko >>> neplanuoju det I orkaite, nes bijau, kad ka nors sugadinsiu jos gleznoje >>> konstrukcijoje ir po to liksiu be orkaites.Nes ir taip negaliu prisikviest >>> Gorenje meistreliu jau metai, kad sutvarkytu dureliu vyrius, nors oficialiai >>> kelis kartus I juos kreipiausi ir registravau iskvietima :( >>> >>> P.S.Nuotrauka ne vakarykste, bet jau viena is paskutiniuju eksperimentiniu, >>> kai jau buvo pasiektas vienas is geresniu variantu. > > >