akmuo kepimo yra gerai. pats nebandziau, bet zmones taip kalba... dar - kokius miltus naudoji? oliveris ten deda, kiek pamenu paprastu miltu ir rupiu miltu, ane? -- T "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:heehrr$9rg$1@trimpas.omnitel.net... > Vakar vaikams kepiau picas .Tesla savo darbo. Receptas Oliverio. Produktai - > kazkas is Oliverio rekomenduotu. Tesla visada gaunasi puiki. Bet stai ka > pastebejau: siaip tai mano orkaites programa gamykliskai isstatyta ant 200 C > ir taip ir visada kepdavau, bet spinym mozgom jauciau ,kad kazkas yra ne > taip su paciu pado iskepimu - man jis kazkoks dregnokas gaunasi (panasiai > kaip Cili ir kitose pseudopicerijose).Todel buriau visaip,kaip pasalint ta > dregme : bandziau kept ant alu folijos, bandziau kepti be folijos, o galu > gale apsistojau ant kepimo popieriaus patiesimo ir lyg lyg jau pasitaise to > pado skonis, bet vis vien ne tas kazkas.Bet kazkur esu skaites, kad tos > krosnys, kuriose originaliai kepama duona ir picos, sugeba islaikyt virs 300 > C temperatura. Taigi, vakar eksperimento tvarka emiau ir pakeliau > temperatura 20 C + nuleidau kepimo inda I zemiausia padeti, bet kepiau tas > pacias 10-11 min. Ir ka gi gavau? Ogi labai vykusiai iskepusi pagrinda! > Itariu, kad kita karta reiks pabandyt dar pakelt temperatura. > Tikiu,kad kepant ant akmenuko butu zymiai geriau, bet kol kas akmenuko > neplanuoju det I orkaite, nes bijau, kad ka nors sugadinsiu jos gleznoje > konstrukcijoje ir po to liksiu be orkaites.Nes ir taip negaliu prisikviest > Gorenje meistreliu jau metai, kad sutvarkytu dureliu vyrius, nors oficialiai > kelis kartus I juos kreipiausi ir registravau iskvietima :( > > P.S.Nuotrauka ne vakarykste, bet jau viena is paskutiniuju eksperimentiniu, > kai jau buvo pasiektas vienas is geresniu variantu. >