Tema: Re: Apie picos kepima?
Autorius: TranZOO
Data: 2009-11-24 08:56:41
akmuo kepimo yra gerai. pats nebandziau, bet zmones taip kalba...

dar - kokius miltus naudoji? oliveris ten deda, kiek pamenu paprastu miltu ir rupiu miltu, ane?

--
T


"Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:heehrr$9rg$1@trimpas.omnitel.net...
> Vakar vaikams kepiau picas .Tesla savo darbo. Receptas Oliverio. Produktai - 
> kazkas is Oliverio rekomenduotu. Tesla visada gaunasi puiki. Bet stai ka 
> pastebejau: siaip tai mano orkaites programa gamykliskai isstatyta ant 200 C 
> ir taip ir visada kepdavau, bet spinym mozgom jauciau ,kad kazkas yra ne 
> taip su paciu pado iskepimu - man jis kazkoks dregnokas gaunasi (panasiai 
> kaip Cili ir kitose pseudopicerijose).Todel buriau visaip,kaip pasalint ta 
> dregme : bandziau kept ant alu folijos, bandziau kepti be folijos, o galu 
> gale apsistojau ant kepimo popieriaus patiesimo ir lyg lyg jau pasitaise to 
> pado skonis, bet vis vien ne tas kazkas.Bet kazkur esu skaites, kad tos 
> krosnys, kuriose originaliai kepama duona ir picos, sugeba islaikyt virs 300 
> C temperatura. Taigi, vakar  eksperimento tvarka emiau ir pakeliau 
> temperatura 20 C + nuleidau kepimo inda I zemiausia padeti, bet kepiau tas 
> pacias 10-11 min. Ir ka gi gavau? Ogi labai vykusiai iskepusi pagrinda! 
> Itariu, kad kita karta reiks pabandyt dar pakelt temperatura.
> Tikiu,kad kepant ant akmenuko butu zymiai geriau, bet kol kas akmenuko 
> neplanuoju det I orkaite, nes bijau, kad ka nors sugadinsiu jos gleznoje 
> konstrukcijoje ir po to liksiu be orkaites.Nes ir taip negaliu prisikviest 
> Gorenje meistreliu jau metai, kad sutvarkytu dureliu vyrius, nors oficialiai 
> kelis kartus I juos kreipiausi ir registravau iskvietima :(
> 
> P.S.Nuotrauka ne vakarykste, bet jau viena is paskutiniuju eksperimentiniu, 
> kai jau buvo pasiektas vienas is geresniu variantu. 
>