Tema: krienų ir varškės padažas
Autorius: azero
Data: 2009-12-09 14:37:12
Sveiki,

Mano vienas iš mėgstamų patiekalų dideli bulviniai blynai su kiaušinio 
padažu. Na, kaip močiutė kaime kepdavo. Dideli blynai ne tokie riebūs 
kaip mažučiai - jiem mažiau aliejaus reik, bet padažas - tai vieni 
riebalai su grietine aliejum ir kiaušiniais (lašinukų niekad nemėgau). 
Manau reikia tą daiktą pradėt mažint, visgi sveikata rūpėt pradeda :)

Tai va, nusprendžiau vietoj to riebaus padažo pasidaryti krienų ir 
varškės padažą. Gal kas žino gerą receptą? Šiaip Baltuose Drambliuose 
yra toks perlenktas bulvinis blynas su varškės+krienų padažu, tai anas 
visai skanus. Gal ten nieko mandro, bet jei kas proporcijas yra 
išbandęs, būt malonu susižinot.

Na, jei ką eksperimentuosiu :)

P.S. Krienus pirksiu parduotuvinius (čia jei dėl stiprumo bus klausimų)

--
Vaidas