Sveiki, Mano vienas iš mėgstamų patiekalų dideli bulviniai blynai su kiaušinio padažu. Na, kaip močiutė kaime kepdavo. Dideli blynai ne tokie riebūs kaip mažučiai - jiem mažiau aliejaus reik, bet padažas - tai vieni riebalai su grietine aliejum ir kiaušiniais (lašinukų niekad nemėgau). Manau reikia tą daiktą pradėt mažint, visgi sveikata rūpėt pradeda :) Tai va, nusprendžiau vietoj to riebaus padažo pasidaryti krienų ir varškės padažą. Gal kas žino gerą receptą? Šiaip Baltuose Drambliuose yra toks perlenktas bulvinis blynas su varškės+krienų padažu, tai anas visai skanus. Gal ten nieko mandro, bet jei kas proporcijas yra išbandęs, būt malonu susižinot. Na, jei ką eksperimentuosiu :) P.S. Krienus pirksiu parduotuvinius (čia jei dėl stiprumo bus klausimų) -- Vaidas