aha..papasokok ir man kas cia per blynai ir kaip jie kepami? ir dar - butu idomu suzinoti ta kiausiniu padaza, neisivaizduoju kas per technologija turi buti? Gi paparasciausiai imusus kiauhini pasidarys "pleshyta" kiausiniene, ir suk tu nesukes..vistiek sutrauks... na nebent riebalu kiekis labai didelis ar kaip? "azero" <nesakysiu@spam.lt> wrote in message news:hfo5lo$kd7$1@trimpas.omnitel.net... > Sveiki, > > Mano vienas iš mėgstamų patiekalų dideli bulviniai blynai su kiaušinio > padažu. Na, kaip močiutė kaime kepdavo. Dideli blynai ne tokie riebūs kaip > mažučiai - jiem mažiau aliejaus reik, bet padažas - tai vieni riebalai su > grietine aliejum ir kiaušiniais (lašinukų niekad nemėgau). Manau reikia tą > daiktą pradėt mažint, visgi sveikata rūpėt pradeda :) > > Tai va, nusprendžiau vietoj to riebaus padažo pasidaryti krienų ir varškės > padažą. Gal kas žino gerą receptą? Šiaip Baltuose Drambliuose yra toks > perlenktas bulvinis blynas su varškės+krienų padažu, tai anas visai > skanus. Gal ten nieko mandro, bet jei kas proporcijas yra išbandęs, būt > malonu susižinot. > > Na, jei ką eksperimentuosiu :) > > P.S. Krienus pirksiu parduotuvinius (čia jei dėl stiprumo bus klausimų) > > -- > Vaidas