O taip taip, tiksliai, darydavo ir tuos storus su išrūgom, ir kiaušinius su čirškuliais kepdavo (jie man irgi su namine duona gerai eidavo)... super... noriu pas senelę į kaimą :))) Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hfqf3v$v3r$1@trimpas.omnitel.net... >O as bulvinius blynus paragavau tur but tik Vilniuje, kai jau buvau siek > tiek ugetelejes. O iki tol ir po to, tai kiek ten budavau, kiek budavau pas > kitus gimines Ignalinos apylinkese, tai daugiausia budavo kepami dideli > miltiniai blynai ir pateikiami su spirgu padazu ir imustu kiausu I juos. O > mamos teta, tai vos ne kasdien kurendavo duonkepi ,nes jame ruosdavo edala > gyvuliams, o veliau visada jame kepdavo storus miltinius blynus ant isrugu, > kuriu 1 vnt as niekad nesugebedavau suvalgyti . Ir tai valgydavau be spirgu > ,nes iki kokiu 26-30 m amziaus nieko riebaus nevalgydavau. > > P.S.O kai apsivedziau, teko paragaut tokio daikto kaip mutinys, kuri > ruosdavo uosviai. Va, tent tai bombinis maistas!Neisivaizduoju kaip > atrodyciau, jei daznai reiketu valgyt toki kaloringa ir sotu maista?! >