Tema: Re: krienų ir varškės padažas
Autorius: Jurga
Data: 2009-12-10 11:34:36
O taip taip, tiksliai, darydavo ir tuos storus su išrūgom, ir kiaušinius su čirškuliais kepdavo (jie man irgi su namine duona gerai eidavo)... super... noriu pas senelę į kaimą :)))

Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hfqf3v$v3r$1@trimpas.omnitel.net...
>O as bulvinius blynus paragavau tur but tik Vilniuje, kai jau buvau siek 
> tiek ugetelejes. O iki tol ir po to, tai kiek ten budavau, kiek budavau pas 
> kitus gimines Ignalinos apylinkese, tai daugiausia budavo kepami dideli 
> miltiniai blynai ir pateikiami su spirgu padazu ir imustu kiausu I juos. O 
> mamos teta, tai vos ne kasdien kurendavo duonkepi ,nes jame ruosdavo edala 
> gyvuliams, o veliau visada jame kepdavo storus miltinius blynus ant isrugu, 
> kuriu 1 vnt as niekad nesugebedavau suvalgyti . Ir tai valgydavau be spirgu 
> ,nes iki kokiu 26-30 m amziaus nieko riebaus nevalgydavau.
> 
> P.S.O kai apsivedziau, teko paragaut tokio daikto kaip mutinys, kuri 
> ruosdavo uosviai. Va, tent tai bombinis maistas!Neisivaizduoju kaip 
> atrodyciau, jei daznai reiketu valgyt toki kaloringa ir sotu maista?!
>