Tai jei apie tuos pacius kalbam, tai mano mama daro tokius ant kopusto lapo. Tik ne ant dziovinto, o normalaus. Kai auga kopustas, tai tie apatiniai tokie dideli lapai uzauga, kur niekam nenaudojami. tai va ant jo jei neklystu kugelio mase dedavo ir i peciu..o paskui jau iskepusi arba su spirguciais, arba su varskes tuo padazu vanodavom :) "Budulis" <wacherTRYNT@takas.lt> wrote in message news:hfobsb$uup$1@trimpas.omnitel.net... > gerai DaivaD porina, dar bandom juos vadina. > paprastai kepami krosnyje, peciuje ant sudziovintu kopustu lapu. > > > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > news:hfo69r$li9$1@trimpas.omnitel.net... >> Siek tiek ne apie tai ko klausei . Gal gali paaiskint kas cia per >> patiekalas tie dideli bulviniai blynai - nesu tikrai niekada tokiu mates >> ir neisivaizduoju kaip juos keptuveje iskept. Kokioje nors krosnyje, tai >> galiu daleist ,kad iamnoma iskept, bet keptuveje, tai niekaip. Per kiek >> laiko jie iskepa ir kodel sakei,kad kepami jie ant aliejaus- argi >> kaimuose kas nors kepimui naudoja alieju? >> >> P.S.O kas link to padazo, tai patarciau det I varske grietine, o veliau >> dadedinet krienus, kol pasieksi norima skoni . As tai visada is akies >> tokius dalykus darau. O vasara I varskinius padazus prie mesos arba >> keptu darzoviu ,tai dar ir metu kapotu ivarvolinu. >> > >