Tema: Re: krienu ir varskes padazas
Autorius: Budulis
Data: 2009-12-09 16:23:07
gerai DaivaD porina, dar bandom juos vadina.
paprastai kepami krosnyje, peciuje ant sudziovintu kopustu lapu.


"Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
news:hfo69r$li9$1@trimpas.omnitel.net...
> Siek tiek ne apie tai ko klausei . Gal gali paaiskint kas cia per 
> patiekalas tie dideli bulviniai blynai - nesu tikrai niekada tokiu mates 
> ir neisivaizduoju kaip juos keptuveje iskept. Kokioje nors krosnyje, tai 
> galiu daleist ,kad iamnoma iskept, bet keptuveje, tai niekaip. Per kiek 
> laiko jie iskepa ir kodel sakei,kad kepami jie ant aliejaus- argi kaimuose 
> kas nors kepimui naudoja alieju?
>
> P.S.O kas link to padazo, tai patarciau det I varske grietine, o veliau 
> dadedinet krienus, kol pasieksi norima skoni . As tai visada is akies 
> tokius dalykus darau. O vasara  I varskinius padazus prie mesos  arba 
> keptu darzoviu ,tai dar ir metu kapotu ivarvolinu.
>