gerai DaivaD porina, dar bandom juos vadina. paprastai kepami krosnyje, peciuje ant sudziovintu kopustu lapu. "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hfo69r$li9$1@trimpas.omnitel.net... > Siek tiek ne apie tai ko klausei . Gal gali paaiskint kas cia per > patiekalas tie dideli bulviniai blynai - nesu tikrai niekada tokiu mates > ir neisivaizduoju kaip juos keptuveje iskept. Kokioje nors krosnyje, tai > galiu daleist ,kad iamnoma iskept, bet keptuveje, tai niekaip. Per kiek > laiko jie iskepa ir kodel sakei,kad kepami jie ant aliejaus- argi kaimuose > kas nors kepimui naudoja alieju? > > P.S.O kas link to padazo, tai patarciau det I varske grietine, o veliau > dadedinet krienus, kol pasieksi norima skoni . As tai visada is akies > tokius dalykus darau. O vasara I varskinius padazus prie mesos arba > keptu darzoviu ,tai dar ir metu kapotu ivarvolinu. >