"Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hfo69r$li9$1@trimpas.omnitel.net... > Siek tiek ne apie tai ko klausei . Gal gali paaiskint kas cia per patiekalas > tie dideli bulviniai blynai - nesu tikrai niekada tokiu mates ir > neisivaizduoju kaip juos keptuveje iskept. Kokioje nors krosnyje, tai galiu > daleist ,kad iamnoma iskept, bet keptuveje, tai niekaip. Per kiek laiko jie > iskepa ir kodel sakei,kad kepami jie ant aliejaus- argi kaimuose kas nors > kepimui naudoja alieju? Tiesiog dideli bulviniai blynai, o kartais ir banda (kituose kraštuose kugeliu vadina :))), bet labai jau daug riebalų prie jų būdavo, čia ne miesto gyventojams, nors ir skanu :) > > P.S.O kas link to padazo, tai patarciau det I varske grietine, o veliau > dadedinet krienus, kol pasieksi norima skoni . As tai visada is akies tokius > dalykus darau. O vasara I varskinius padazus prie mesos arba keptu > darzoviu ,tai dar ir metu kapotu ivarvolinu. > Man labiau patinka varškė ne su grietine, o su kefyru ar rūgpieniu.