kazkaip persaldu pyrageliams... "uzbalis" <nera@mailo.lt> wrote in message news:hg7d64$dkv$1@trimpas.omnitel.net... > mano receptas toks. > > stikline miltu, ishtipdytu su sauksteliu cukraus mieliu kokie 10-15 gr (tu > kur saldytos pakeliais po 100 gr), stikline cukraus, druskos zhiupsnelis, > aliejaus 6 valgomieji saukstai. > viska metu i kombaina ir ant mazhu apsuku maisydamas pilu vandeni drungna > (manau apie stikoine isheina) iki susidarys tirshta mase. Plaku apie 5-8 > minutes. > Toliau pilu stikline miltu ant stalo ir i miltus suverchiu gauta plakini. > Toliau seka minkymas iki teshlos nelinpanchios prie ranku. Kildinam apie 1 h > siltoj aplinkoj. Ash metu i orkaite nustates 35 laipsnius. Gauta mase > kochiojam i darom su ja kas patinka. Jeigu nededam cukraus gaunasi visai > puikus picos padas :) Kepant teshla pakyla > > Maishant tik rankomis be kombaino isheina kieta teshla. Nebent ja > minkyt-tasyt 15-20 min. Man niekada kantrybes neuzhtenka. > > > "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message > news:hg5nqm$1qd$1@trimpas.omnitel.net... >> pereitais metais buvo diskusija, kaip padaryt tesla minksta. berods >> Povilui geriausiai gavosi... >> >> reik simet paeksperimentuot, nea jau laaabai man jie patinka >> >> pasidalinkit teslos receptu. gal koki chemini minkstikli naudot? >> >> -- >> T > >