Sveiki, Mes esam isbande toki fundiu varianta: Mazais gabaleliais pjaustyta kiaula, vista ir jautiena (geriausiai tinka visu rusiu kumpiai, krutineles). Gabaleliai tokie miniatiuriniai kubeliai 1cmx 1cm. Nakciai visos mesytes buvo pamarinuotos, skirtingai pagal skoni. Vista saldziarugsciai, kiaule astriai, jautiena su citrina ir druska. Mesytes ant fondiu sakutes ir i karsta riebala, kai gabaleliai mazi ir marinuoti iskepa per kelias minutes, svarbu neperkept, nes pavirsta i mazus dziuveselius... Salia skirtingose lekstese padetos ivairios darzoves, imantrios marinuotos (pvz patisoniukai idaryti ozkos suriu, alyvuoges kimstos cesnakais, sauleje dziovinti pomidorai ir kt.. pagal skoni ir fantazija) ir labai smagus o betgi taipogi skanus uzsiemimas gaunasi. Meta "Andrius_kir" <cha@chachacha.lt> wrote in message news:hh9lob$gak$1@trimpas.omnitel.net... > Sveiki! > > Kad Naujuju sutikimas nevirstu eiliniu pasisedejimu prie stalo, nutareme > pasidaryti pramoga - fondiu. Visa iranga yra, tik ziniu apie procesa 0. > Pagooglinus randu, kad galima gaminti mesa aliejuje arba sultinyje (surio > fondiu nedarysim nes puodas spizinis, tai nzn ar neprades ten kas svilti). > Gal galima kokiu praktiniu patarimu i ka atkreipti demesi (kokia mesa, ar > marinuoti, gal padaziuku receptu ir tt), kad nesigautu svente be maisto ir > surugusiais veidais. > > Andrius > > >