sort of... rekomenduotina visai nieko a la prancuzishkas restoranelis. apie interjera nesiimu spresti, kazkokio jaukumo gal ir truksta, per sviesu, barmenai bishki susirauke, bet vyresne truputi padaveja aptarnavo tikrai profesionaliai ir maloniai, gal tik kiek vos vos per ikyriai. grazus meniu, taciau kaip iprasta pas mus - per platus. tikrai galetu buti bent trecdaliu mazesnis ir niekas nenukentetu vynu pasirinkimas kita vertus siauras, bet kadangi rekomendavo PUIKU balta vyna (dabar tiksliai neatgaminu koks, bet tikrai paliko labai geras ispudi), patys "importuojasi" is italijos - dedam pliusa. sriuba darzoviu su krevetemis - puiki. cezaris, su idomiu padazu, gal kiek per daug anciuviu, bet velgi puikus. antri patiekalai kita vertus gal kiek nuvyle (gal jau ir del to, kad per dideles salotos ir daugokai sriubos - velgi galetu but trecdaliu mazesnes porcijos ir niekas nenukentetu :) ) - nors visumoje irgi stiprus astuonetas. puikiai paruostas shamas su nuostabiais karamelizuotais obuoliais - man kiek gadino viska salierai sidre ar kazkur ten marinuoti, bet cia paties problema gali buti - siaip salieru nedidelis megejas. Romos kepsnys su keptomis bulvemis ir pamidorais - perlenkta su padazhu kuriame gausu sojos, tai viskas gausiai suru bet mesa tikrai gera ir gerai iskepta. desertams "neliko vietos" - velgi kiek per dideles porcijos, kurios nors ir "nelietuviskos", bet grynai prancuzishku daryti matyt neishdryso :) kainos - kai pagalvoji, kad "picerijose" ir kitur dabar kainos/kokybes santykis tragishkas, tai visai price/performance. Dvieju zmoniu saskaita su dideliu buteliu san pelegrino ir pora PUIKAUS vyno tauriu - 130 lt. siaip salotos - 10-20 sriubos 9-18 paukstiena apie 20-25 zuvis - 22-30 mesa - 20-35 desertai - 10-18 zodziu - negasdinancios ir tikrai geras kainos/kokybes santykis reziume: 8/10 - tikrai visai nieko maistas ir vieta. p.s. smagu, kad kaune be daugirdo atsirado vieta, kur atrodo galima bandyti ragauti visa meniu ir pardaug nebijoti susigadinti vakaro kaip kokiam portofino.