Tema: Re: Didelis gabalas mesos vs. prieskoniai
Autorius: vytjon
Data: 2010-03-16 21:18:08
Night wrote:
> Keleta kartu dariau brasiruota kiauliena is Giedriaus receptu 
> http://giedrius-v.livejournal.com/70897.html - viskas gavosi puikiai, bet va 
> abu kartus lyg ir truko druskos.

   Gal česnakų daugiau dėt? Gaminau kelis kartus - druskos netrūko, iš 
kitos pusės - nenaudoju aš jos daug. Kur kas didesnė problema - nuolat 
sudegantys svogūnai...

> Klausimas butu toks - kaip ta dideli gabala 
> mesos pridruskinti, kad jis prisigertu per visa stori? Trinti dideliu kiekiu 
> ar kaip? Pagal Giedriu, laikyti istrynus druska nereikia, bet gal geriau 
> butu per nakti palikti su druska, kad gauti geresni efekta? 

   Pvz. pasūdyti jau iškepus ir supjausčius, arba kokio sūresnio padažo 
papilt.