Aplink netyla masinis duonos kepimo namie bumas. As esu nusiteikes taip, kad daugiau virtuveje nebeatsiras jokio buitinio prietaiso, nes nera jam vietos ..Todel apie duonkepe ir nemasciau, bet vis krebzdejo mintis kaip nors tai atlikti orkaiteje. Pries pora savaiciu atvaziavo pazystami ir atveze paragauti savo g-bos duonos, keptos orkaiteje. Turiu pasakyti, kad visai patiko jos skonis, bet isvaizda galejo buti ir estetiskesne - labai jau nekaip atrode plutele. Taig, issikliancinau siek tiek raugo, paemem recepta ir savaitgali bandeme kepti. Kazkodel pamaniau, kad reiketu pirkti kuo rupesnius miltus, todel nuvaziavau i prieskoniu parduotuve www.delona.lt ir ten isigijau rupiu kvietiniu ir ruginiu miltu. Kas be ko, jie cia net pigesni nei prekybos centruose - 1lt/kg. Uzmaisiau tesla is kvietiniu miltu ir pastaciau ja i silta vieta kilti. Kita diena kepeme. Kvapas namuose buvo labai malonus, bet stai isvaizda produkto, tai net labai nekokia gavosi. Kai praveso duona, paragavau ... na , ir nepatiko ,tai kas gavosi. O nepatiko todel, kad duona gavosi ganetinai tamsi+rugsti. Valgant ja su sviestuku, tai visai skanu, bet viena valgyti kazkaip ne tas. Estetine isvaizda tai galima patobulinti, bet pati esme nuo to tai nepasikeis. Pasiteiravau pas kelis pazystamus, tai anie irgi paporino, kad is tu miltu, kuriuos parduoda toje parduotuveleje Kalvariju gatves pradzioje ,jiems irgi duona gaudavosi rugsti. Tai vat ir nebesuprantu kaip cia taip but gali : perki lyg ir geresnes zaliavas, o gaunasi ne tai ko norisi. Negi gali buti, kad miltai netinka ?