Tema: Re: duonos kepejeliai
Autorius: Povilas
Data: 2010-03-22 12:04:54

"W|T" <witalija@bk.ru> parašė naujienų 
news:ho5k1v$tgk$1@trimpas.omnitel.net...
> Kaži kodėl neskanu, ar kad nepavyko kažkas ar tiesiog receptas netinkamas.

Manau, kad reiketu kazkokiu tai budu arba nuimti paciu miltu rugstuma arba 
siek tiek pasaldinti.

> O beje, kodėl vanduo skardoj? Ką tas suteikia?

Taigi, kazkas cia siule taip daryti - statyti i orkaite, kepimo metu, inda 
su vandeniu. As taip ir padariau, tik istaciau papildoma skarda su vandeniu. 
Saiaip tai gavosi graziai ir duona pat labai minksta. Vakar dar labai 
juatesi dregme, o stai siandien visai neblogas ir skonis pasirode. Gal cia 
taip turi buti, kad reik palaukti para po kepimo? Bet vis vien miltus tai 
reik pirkti kitus, nes tie is delona.lt paduoda pasariniais miltais - toks 
kvapas lyg gyvuliams uzplikyti miltai butu :)