Na, stai pagaliau duonele gavosi. Nezinau ar visgi parduotuviniai kvietiniai miltai dave teigiama rezultata ar kokios nors dvasios teisingai prasisuko pro rauga ir uzmaisyta tesla, bet duona gavosi skani ir norimo kietumo. Zmona atsikelusi ryte paragavo krasteli, tada atsipjove visa rieke, vaiksto ir valgo viena duona be nieko. Vaikams irgi tinka. Man skonis irgi tinka, bet as nenoriu kasdien valgyti kvietiniu miltu diena, nes ir taip jau atrodau kaip kvietines teslos bandele. Tai vat ir galvoju : negi tie rupiai sumalti miltai is delona.lt yra tokie rugstus ir sunkus, kad is ju pavyksta iskepti tik rugelio tipo duona? Gal pabandyti juos nuplikyti verdanciu vandeniu? Aisku, galima butu juos suleisti I pasara zuvims zvejyboje ir nesukti galvos, bet kazkaip norisi ismokti teisingai paruosti sveikesne zaliava - pilnu grudu miltus, o ne valytus.