Tai kokio rupumo tie miltai? Jie ruginiai? Pirkau vienąsyk iš Malsenos malūno ruginius stambaus malimo, tai buvo praktiškai rugių kruopų pusės. Maišant su kvietiniais geras rugelis gaunas. O nemaišant nedrįsčiau kept, nes glitimo mažai turi ir niekas nesuliptų ir neiškiltų, imho. On 2010.03.29 11:55, Povilas wrote: > Na, stai pagaliau duonele gavosi. Nezinau ar visgi parduotuviniai > kvietiniai miltai dave teigiama rezultata ar kokios nors dvasios > teisingai prasisuko pro rauga ir uzmaisyta tesla, bet duona gavosi skani > ir norimo kietumo. Zmona atsikelusi ryte paragavo krasteli, tada > atsipjove visa rieke, vaiksto ir valgo viena duona be nieko. Vaikams > irgi tinka. Man skonis irgi tinka, bet as nenoriu kasdien valgyti > kvietiniu miltu diena, nes ir taip jau atrodau kaip kvietines teslos > bandele. > Tai vat ir galvoju : negi tie rupiai sumalti miltai is delona.lt yra > tokie rugstus ir sunkus, kad is ju pavyksta iskepti tik rugelio tipo > duona? Gal pabandyti juos nuplikyti verdanciu vandeniu? Aisku, galima > butu juos suleisti I pasara zuvims zvejyboje ir nesukti galvos, bet > kazkaip norisi ismokti teisingai paruosti sveikesne zaliava - pilnu > grudu miltus, o ne valytus.