Povilas wrote: > Manau, kad reiketu kazkokiu tai budu arba nuimti paciu miltu rugstuma > arba siek tiek pasaldinti. Gal trumpiau laikyt reikėjo po užminkymo? > Vakar > dar labai juatesi dregme, o stai siandien visai neblogas ir skonis > pasirode. Gal cia taip turi buti, kad reik palaukti para po kepimo? Bet > vis vien miltus tai reik pirkti kitus, nes tie is delona.lt paduoda > pasariniais miltais - toks kvapas lyg gyvuliams uzplikyti miltai butu :) Skonis, bent jau tokios, kaip aš kepu, tai tikrai pasikeičia po paros. Iš vaikystės kiek pamenu, tai karštos duonos paraikydavo tik kaip vaikam, o šiaip tai laukdavo, kol atvės normaliai. O dėl miltų nežinau, visada perku parduotuvėj. Normalus švelnus ruginių miltų kvapas ir tiek.