Tai sunkiai paaiškinama, tiesiog jau matai kad tešla visa tolygi, vientisa, nuo tolesnio minkymo niekas nesikeičia. On 2010.03.19 11:01, Povilas wrote: > > > "W|T" <witalija@bk.ru> parašė naujienų > news:hnve7o$cfv$1@trimpas.omnitel.net... >> Povilas wrote: >> >>> Ir kaip zinoti kiek laiko minkyti ? >> >> Mano seneliai sakydavo, kad minkyt reikia, kol sienos rasot ima :-) >> Tada būna pats tas. Bet tai ten kiekis būdavo keturiems dideliems >> duonos kepalams. O aš kepu tik vieną maždaug 25x25 cm kepaliuką, todėl >> minkant sienos neužrasoja. Užtrunka ~15-20 minučių tas reikalas, jei >> žiūrint į laikrodį. > > Sitoje vietoje aisku. > > >> O jei į konsistenciją, tai ten pasimato, kada jau gerai. > > Tai kas turi pasimatyti? I ka atkreipti demesi?