dar sitaip permalus (kepeneles, morkos, svogunai, gali buti su lasinukais) ir dapilus sultinio ar sviesto supila i indeli, saldytuvan, kai sustingsta valgo kaip pasteta ar uztepu patampa. "ALORA" <aloros@kompas.de> wrote in message news:gnj643$p48$1@trimpas.omnitel.net... > ir kas tuos žmones auklėjo visada feksėti. kai kiti kalba apie tai, kas > jiems skanu...nieks gi neklausė nuomonės, valgoma tai ar ne, klausė, kaip > pagaminti. taip sakant, neturi ką pasakyt, palaikyk srėbtuvę:) > > aš kepenėles apkepu ir troškinu su morkom ir svogūnais arba permalu ir > kepu blynelius. bet čia turbūt labai standartiniai būdai:) Dar kartais > virtas permalu ir naudoju kaip įdarą koldūnams arba lietiniams > > "emule" <emule@vvv.lt> wrote in message > news:gnj5mi$o9e$1@trimpas.omnitel.net... >> Taip, sutinku, kad zarnokai blogis, bet kepeneles, na bent jau man tai >> labai skanu ;) >> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message >> news:gnj59f$ngp$1@trimpas.omnitel.net... >>> feeaaa...kepenelis ir visokie zharnokai yra blogis...:( tegu katinai >>> smaginasi.. >>> "emule" <emule@vvv.lt> wrote in message >>> news:gnivnh$e05$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Sveiki, >>>> gal kas patartu, ka skanaus paruosti is triusio kepeneliu? >>>> >>> >> >> >