O manoji kepenis visada piene paleiko, tipo kazkas (kartumas?) is ju iseina. O gal kaip tik vitaminai iseina, gal visai nereik taip daryt? "AlfIndraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message news:gnjt4e$45q$1@trimpas.omnitel.net... > Nezinau ar triusio kepeneles panasios i vistos, bet vistienos kepeneles as > gaminu dar truputi kitaip, nei visi rase. > Ant sviestuko pakepinti svogunus iki geltonumo, tada truputi pasmulkintas > kepeneles suversti, vos apkepti, kad "sutrauktu" ir apskrustu > (stengiantis, kad sviestas degt nepradetu, galima dapilti kokio alyvuogiu > aliejaus pora saukstu), paskui uzpilti grietinele, iberti siek tiek > pipiriuku, druskytes ir kapotu cesnaku (as dar megstu vegetos truputi > iberti, bet cia kaip kas megsta). Visa tai patroskinti max. 5-10 min. ir > viskas. Net mano sunus (11 metu) taip paruostas valgo , nors siaip > kepeneles laiko "nevalgomu maistu" :) > > "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message > news:gnjq8j$ugv$1@trimpas.omnitel.net... >> as taip gaminu ir vistienos kepeneles ir jautienos, o triusio tikriausiai >> galima gauti tik pas augintojus, tai jeigu turguj kas triusiena prekiauja >> galima uzklaust del kepeneliu >> "servisas" <mes@esame.cia> wrote in message >> news:gnjpcq$ssa$1@trimpas.omnitel.net... >>>O ju buna kur nors pirkti? Aisku, maximoj beviltiska, bet kokiam kauno >>>turgely yra sansu aptikt? >>> >>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message >>> news:gnjooh$rk0$1@trimpas.omnitel.net... >>>> apvolioji miltuose ir pakepi trumpai kartu su svogunais >>>> aliejuje+sviestas, pora lauro lapu, druska, pipirai ir i pabaiga >>>> grietines pora saukstu arba grietineles, su bulviu kose ir raugintu >>>> agurku labai skanu :) >>>> >>>> "emule" <emule@vvv.lt> wrote in message >>>> news:gnivnh$e05$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Sveiki, >>>>> gal kas patartu, ka skanaus paruosti is triusio kepeneliu? >>>>> >>>> >>>> >>> >>> >> >> >