Tema: Re: Kas cia sake, kad saldyta mesa blogis?
Autorius: a
Data: 2009-02-19 12:15:38
Night formulated the question :
> Nu liko nuo praeito steiku baliaus ispjovos, uzsaldziau. Po menesio
> istraukiau, padejau parai i saldytuva. Tada supjausciau tokiais 1 - 1.5 cm
> storio gabaleliais, druskytes, pipiriuku ir kokioms 5 minutems ant labai
> karstos keptuves - nu bifsteksas burnoje tirpo. Aisku, dar keptas kiausinis
> kas be ko ant virsaus buvo uzdetas. Gal kam uzklius tos 5 minutes -
> uzbegdamas uz akiu pasakysiu, akd per tiek laiko kepsniukai buvo tikrai
> daugu daugiausiai "medium rare". Zodziu kaip supratau, svarbu pamazu
> atsildyti, ir tikrai nieko tai mesai blogo nenutinka. Nes siandien vel
> pasiemiau ~2 kg ispjova - tai kaip per karta ja 2 zmonems suesti? :)
praktiskai tavo postas privers mane isbandyt spizine rieveta keptuve,
kurios dar nebandziau...
gal gali biski detaliau apie ta bifsteksa? supjaustai,
paduskinipipirini, meti ant ikaitintos keptuves... o kur ir kaip su tuo
kiausiniu elgtis?