Tema: Re: Uzsimaniau kebabo Kaune
Autorius: SMart
Data: 2010-04-16 11:49:23
100 kartų besikartojantis kebabų kioskelių verslo planas:

1. Atsidarom ir naudojam gerus ingredientus, rūpinamės skoniu/švara
2. Kebabai išpopuliarėja pasakojant iš lūpų į lūpas, nusidriekia eilės
3. 50% pliuso nuo produktų kainos nebegana, o kebabo kainos kelt 
negalima, nes pyks klientai
4. Piginam žaliavas, pareina sojos kebabai, daugėja kopūstų, pareina 
malonezas iš optimalinija kibiro
5. Klientai pabėga pas kitą naujai atsidariusį kioskelį kuriame .... 
{žr ciklą pagal punktus 1-5}
6. Suvokiamos klaidos ir gražinamas skonis/kokybė/švara.
6. Prienonės nebepadeda, nes kioskas turi etikėtę "ten šūdini kebabai"
7. Kioskelis užsidaro, dėl nepakankamos apyvartos padengti sąnaudoms.

M.