100 kartų besikartojantis kebabų kioskelių verslo planas: 1. Atsidarom ir naudojam gerus ingredientus, rūpinamės skoniu/švara 2. Kebabai išpopuliarėja pasakojant iš lūpų į lūpas, nusidriekia eilės 3. 50% pliuso nuo produktų kainos nebegana, o kebabo kainos kelt negalima, nes pyks klientai 4. Piginam žaliavas, pareina sojos kebabai, daugėja kopūstų, pareina malonezas iš optimalinija kibiro 5. Klientai pabėga pas kitą naujai atsidariusį kioskelį kuriame .... {žr ciklą pagal punktus 1-5} 6. Suvokiamos klaidos ir gražinamas skonis/kokybė/švara. 6. Prienonės nebepadeda, nes kioskas turi etikėtę "ten šūdini kebabai" 7. Kioskelis užsidaro, dėl nepakankamos apyvartos padengti sąnaudoms. M.