Na, tai kur kaune naujas atsidare? :) "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message news:mn.82c57da40ece59d4.0@gmail.com... > 100 kartų besikartojantis kebabų kioskelių verslo planas: > > 1. Atsidarom ir naudojam gerus ingredientus, rūpinamės skoniu/švara > 2. Kebabai išpopuliarėja pasakojant iš lūpų į lūpas, nusidriekia eilės > 3. 50% pliuso nuo produktų kainos nebegana, o kebabo kainos kelt > negalima, nes pyks klientai > 4. Piginam žaliavas, pareina sojos kebabai, daugėja kopūstų, pareina > malonezas iš optimalinija kibiro > 5. Klientai pabėga pas kitą naujai atsidariusį kioskelį kuriame .... > {žr ciklą pagal punktus 1-5} > 6. Suvokiamos klaidos ir gražinamas skonis/kokybė/švara. > 6. Prienonės nebepadeda, nes kioskas turi etikėtę "ten šūdini kebabai" > 7. Kioskelis užsidaro, dėl nepakankamos apyvartos padengti sąnaudoms. > > M. > > >