Turiu granitinę plytelę, bet ji beveik 3 cm storio. Jos paskirtis kuo greičiau įkaitinti picos padą, kad jis būtų sausas iš apačios. Jei tai pasiekt, teka "kepti akmenį" 30 min... plonas akmuo (0,5-0,7cm) škaistų kartu su orkaite. > O tai pora grantiniu plyteliu blogai ? > > > 2010.04.30 09:59, SMart rašė: >> Pasidariau pas kapadirbį, ale kad gavosi per storas .... orkaitė iki 200 >> C per 5-7 min įkaista, o tada dar 15 min akmenį kept reikia kol įšils. >> Per storas, per sunkus ir nenaudotinas. Tenka atsiprašyt parduotuvinių >> "pizza stone", bet pas mus NIEKUR nerandu. Gal ne ten ieškau? >> Gal kas nors turit kontaktų su turpervarininkais? Kadaise jie turėjo >> šitą, bet kiek žinau buvo dingęs iš prekybos: >> http://www.tvarkosmenas.lt/baking.htm >> Arba ką nors panašaus į >> http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0001IX0XK/ref=s9_simh_gw_p79_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1015H4Q95RNW0NSGF2WR&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128533&pf_rd_i=468294 >> >> >> Negi teks siūsdintis .... >> >> M.