Tema: Re: Peilio priežiūra
Autorius: SMart
Data: 2010-05-07 14:21:04
Statistiniame lietuviškajama namų ūkyje nesiskirs dešimtimis kartų. 
Žinoma mėsos išpjaustytojas turi dažniau savo įrakį galąst, nei salotas 
pjaustantis namų šeimininkas(-ė).


> galandinimo daznumas siaip nuo naudojimo daznumo priklauso :)
>
> "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message 
> news:mn.3afc7da58318c020.0@gmail.com...
>> Jei teisingai pagalastas ašmuo, užtenka kartą per savaitę perbraukti 
>> kelis kart per "steel'ą" (niekaip neįsimenu lietuviško pavadinimo). 
>> Toks metalinis strypas su rankena (15-30 lt). Ir kartą metuose teks 
>> atiduot pagaląst (ašmens formai atstatyti). Va ir visa priežiūra jei 
>> paprastai žiūrėt.
>> Kitas variantas, ieškotis galandimo įrankių, tada mokytis galąst...
>> 
>>> Sveiki,
>>> 
>>> Paprotinkit, kaip turėtų būti prižiūrimas normalus virėjo peilis. Nesinori 
>>> gadinti naujo peilio tarybiniais kietmetalio blyneliais...
>>