Statistiniame lietuviškajama namų ūkyje nesiskirs dešimtimis kartų. Žinoma mėsos išpjaustytojas turi dažniau savo įrakį galąst, nei salotas pjaustantis namų šeimininkas(-ė). > galandinimo daznumas siaip nuo naudojimo daznumo priklauso :) > > "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message > news:mn.3afc7da58318c020.0@gmail.com... >> Jei teisingai pagalastas ašmuo, užtenka kartą per savaitę perbraukti >> kelis kart per "steel'ą" (niekaip neįsimenu lietuviško pavadinimo). >> Toks metalinis strypas su rankena (15-30 lt). Ir kartą metuose teks >> atiduot pagaląst (ašmens formai atstatyti). Va ir visa priežiūra jei >> paprastai žiūrėt. >> Kitas variantas, ieškotis galandimo įrankių, tada mokytis galąst... >> >>> Sveiki, >>> >>> Paprotinkit, kaip turėtų būti prižiūrimas normalus virėjo peilis. Nesinori >>> gadinti naujo peilio tarybiniais kietmetalio blyneliais... >>