as versio kumpy guliasu/troskiniu verciu: Greitai apakepini siaudukais supjaustyta kumpi tada siaudukais supjaustytas morkas+svogunus kvadratukasi viska verti i puoda, dameti slyvu dziovintu, uzpili kokiu sultiniu arba vandeniu, lauro lapeliu, ciobreliu ar kokio kito zalalo ir palieki troskintis pora valandu ant mazos ugnies..... Ech...jau po pietu, o seile varva.... Jei dar po ranka E621/E622 tai is vis pasaka gaunasi :)))) 2010.05.12 10:11, UmR rašė: > su sąlyga kad šaldytuve užsigulėjo šviežias veržio kumpio gabalas (koks > puskilis), vakar buvo ekspromtu įmestas pagulėt į obuolių sultis. > > klausimas, kaip kept/troškint? :-) > gal panašiai kaip siūlyta su kiaule elgtis - špižiun, orkaitėn 120 C, > valandėlei? gal ilgiau? > ar neišsiardys jis nuo ilgesnio triškinimosi? > > o gal kitų pasiūlymų turėsit? -- MaRiUs Kaunas