Tema: Re: veršio kumpis
Autorius: MaRiUs
Data: 2010-05-12 16:00:06
as versio kumpy guliasu/troskiniu verciu:
Greitai apakepini siaudukais supjaustyta kumpi
tada siaudukais supjaustytas morkas+svogunus kvadratukasi
viska verti i puoda, dameti slyvu dziovintu, uzpili kokiu sultiniu arba 
vandeniu, lauro lapeliu, ciobreliu ar kokio kito zalalo ir palieki 
troskintis pora valandu ant mazos ugnies.....
Ech...jau po pietu, o seile varva....

Jei dar po ranka E621/E622 tai is vis pasaka gaunasi :))))

2010.05.12 10:11, UmR rašė:
> su sąlyga kad šaldytuve užsigulėjo šviežias veržio kumpio gabalas (koks
> puskilis), vakar buvo ekspromtu įmestas pagulėt į obuolių sultis.
>
> klausimas, kaip kept/troškint? :-)
> gal panašiai kaip siūlyta su kiaule elgtis - špižiun, orkaitėn 120 C,
> valandėlei? gal ilgiau?
> ar neišsiardys jis nuo ilgesnio triškinimosi?
>
> o gal kitų pasiūlymų turėsit?

-- 
MaRiUs
Kaunas