mes per daug nesigilinam - raugiam visus pasitaikiusius, principais kaip kad raugiami agurkai. Visumoj tie, kurie su laksteliais buna kietesnem kepurelem ir labiau tinkami. Kai kas raugia tik kepureles. Druskos pagal skoni, visokiu lapu sluoksniais pagal nuoziura. Jei nori konkretaus recepto, ieskok google "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> wrote in message news:i20ufe$ue1$1@trimpas.omnitel.net... >O galima placiau ir detaliau apie ta raugima? Kokius grybus galima, kokios > proporcijos, i ka atkreipti demesi ir t.t. Iki siol tik agurkus ir kopustus > rauginau, siemet noreciau isbandyti ir grybus. > > "bzik" <> wrote in message news:i20mt2$kfq$1@trimpas.omnitel.net... >> tik raugiam, dziovinam ir saldom. Tevai seniau sudydavo, bet rodos dabar >> pilnai parejo raugimo pusen. Ir patogiau, ir patikimiau, ir naturalios >> rugstys, o ne actas >> >> "a" <a@a.a> wrote in message news:i1t7nm$9s6$1@trimpas.omnitel.net... >>>o kuom blogai rauginti grybai ?? :) pamenu mociute darydavo "slegtus >>> baravykus" tai tiesiog liuksniai budavo >>> >>>> Kaip jus marinuojate grybus ziemai ? Ka daryt kad nepradetu rugti ir >>>> nenusaudytu dangteliu ? >>>> >>> >>> > >