Aciu. "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:i20upv$us5$1@trimpas.omnitel.net... > mes per daug nesigilinam - raugiam visus pasitaikiusius, principais kaip > kad raugiami agurkai. Visumoj tie, kurie su laksteliais buna kietesnem > kepurelem ir labiau tinkami. Kai kas raugia tik kepureles. Druskos pagal > skoni, visokiu lapu sluoksniais pagal nuoziura. Jei nori konkretaus > recepto, ieskok google > > "Dautarte" <> wrote in message news:i20ufe$ue1$1@trimpas.omnitel.net... >>O galima placiau ir detaliau apie ta raugima? Kokius grybus galima, kokios >> proporcijos, i ka atkreipti demesi ir t.t. Iki siol tik agurkus ir >> kopustus >> rauginau, siemet noreciau isbandyti ir grybus. >> >> "bzik" <> wrote in message news:i20mt2$kfq$1@trimpas.omnitel.net... >>> tik raugiam, dziovinam ir saldom. Tevai seniau sudydavo, bet rodos dabar >>> pilnai parejo raugimo pusen. Ir patogiau, ir patikimiau, ir naturalios >>> rugstys, o ne actas >>> >>> "a" <a@a.a> wrote in message news:i1t7nm$9s6$1@trimpas.omnitel.net... >>>>o kuom blogai rauginti grybai ?? :) pamenu mociute darydavo "slegtus >>>> baravykus" tai tiesiog liuksniai budavo >>>> >>>>> Kaip jus marinuojate grybus ziemai ? Ka daryt kad nepradetu rugti ir >>>>> nenusaudytu dangteliu ? >>>>> >>>> >>>> >> >>