Specialiai nesidomėjau, tik esu ne kartą pastebėjęs. Pvz. verdu koldūnus riebaluose, ištraukiu ir tešla nebūna riebi. O va pvz. pažiūrėjus į beliašų tešlą (anksčiau sugriešydavau ir nusipirkdavau, ir dabar yra pvz. senukuose prie įėjimo), vat ten tešla tai riebalais trykšta... O recepto tai ir nepasakysiu, reikia giliau pagooglint, paanalizuot. Kitas gi variantas, pvz. kai keptuvėje šildaisi cepelinus, tai įpylus riebalo jis įsigeria. O pvz. aš pamėgau paskutiniu metu neperpjautą cepeliną šildyti verdant riebaluose (gruzdintuvėje), tai ištrauki su traškia ir minimaliai riebalų turinčia plutele. "499" <info@hardko.lt> wrote in message news:i3s1v6$p4a$1@trimpas.omnitel.net... >o kokia turi buti tesla, kad neigertu?