Auginau tokius" pimiento de padron" ir labai dziaugiausi,kad labai skanus zakusonas auga sode - dar maziukus pipiriukus pakepini alyvuogiu aliejuje ir padruskii su juros druska. Bet ju augo daug ir nebespejau valgyti - gal tiksliau butu pasakyti, kad lauke ziauriai karsta ir nesiori gerti alkoholio ir tada nera reikal uzkandineti.Taigi, jie peraugo. Pamenu,kad situ pipiru aprasyme parasyta,kad jie saldus buna tik tol kol buna mazi - apie 3-5 cm ilgio, o veliau tampa pikti. Na, ir stai vakar patikrinau ta ju piktuma - gal ne siaubingai astrus, bet uz tuos is supermarketu, tai astresni net nezinau kiek kartu. O kai gerai nenusiploves ranku palieciau veida, tai jau buvo linksma, na o dar linksmiau buvo (vyriska skaitytoju dalis supras)...... :) Tai vat is viso sitos izangos klausimas: gal kas zinote koki nors ju issaugojimo ziemai recepta - pvz.koks nors konservavimo budas a la jalapeno?