Na cia jau priklauso... :) kada kiek ir su kuo, manyciau ir tamstele labai i ta reikala nespjautumete ir sutelktumete visas jegas to contento sunaikinimui, kad ir kiek jo butu, aisku galimas paluzimas nelygioje kovoje, bet verta pabandyti shimtas kinieciu wrote: > arba scotch singlemalto padauginus ir nurautu ;) > > "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message > news:i5ok9n$f4q$1@trimpas.omnitel.net... >> Scotch Bonneto padauginus jauciu visai stoga nurautu >> Eyjafallajokull wrote: >>> Spëju Povilai, dëjai daugiau negu 1/3 pipiro stiklainiui? >>> Niekad nieko panaðaus nedariau, tai bijau ir pagailët ir persistengt. >>> Darysiu su Scotch Bonet Red arba su Demon Red. >>> >>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >>> news:i5nd5q$j1g$1@trimpas.omnitel.net... >>>> >>>> "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> paraðë naujienø >>>> news:i5lq8p$5so$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Taigi procesas toks: >>>>> 1d. Paruosti cili - plonasienius (Habanero, Cayenne i Thai) perpjauti >>>>> pusiau, o storasienius (Jalapeno) - juostelemis, sudeti i stiklaini. >>>>> Uzvirinti sirupa,verdanciu uzpilti pipirus. Pipiriukus ko nors >>>>> prispausti, >>>>> kad visi butu apsemti sirupo. Likusio sirupo neispilti. >>>>> Del temp. raso taip: kai kuriuose receptuose siuloma pilti vos >>>>> silta sirupa, >>>>> bet pipiriukai uzpilti karstu sirupu negenda, o ir karmelizacijos >>>>> procesas >>>>> vyksta greiciau. Pries visus samanizmus pipirus galima isvirti, bet >>>>> tuomet >>>>> jie bus minksti ir praras forma. >>>> Man tai atrodo,kad del paciu pipiru astrumo, jie taip gerai >>>> uzsikonservuoja patys ir padeda uzkonservuoti kitus produktus, kad >>>> virti ju tikrai nereikia. As praeitais metais, kai dariau agurku su >>>> cili is tavo pateikto recepto, irgi labai abejojau ar cia viskas bus >>>> su jais gerai, bet kai atsidariau ir paragavau, tai visos abejones >>>> issisklaide - ten buvo saldziarugstis dinamitas. >>> >>>