Agurkai su cili buvo tokie: http://dautarte.blogspot.com/2009/08/marinuoti-agurkai-su-cili.html "Eyjafallajokull" <> wrote in message news:i5nsqv$d1r$1@trimpas.omnitel.net... | Galima man cia tuos agurkus? | | "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> wrote in message | news:i5nrba$ahi$1@trimpas.omnitel.net... | > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message | > news:i5nd5q$j1g$1@trimpas.omnitel.net... | > | | > | "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> parašė naujienų | > | news:i5lq8p$5so$1@trimpas.omnitel.net... | > | > Taigi procesas toks: | > | > 1d. Paruosti cili - plonasienius (Habanero, Cayenne i Thai) perpjauti | > | > pusiau, o storasienius (Jalapeno) - juostelemis, sudeti i stiklaini. | > | > Uzvirinti sirupa,verdanciu uzpilti pipirus. Pipiriukus ko nors | > prispausti, | > | > kad visi butu apsemti sirupo. Likusio sirupo neispilti. | > | > Del temp. raso taip: kai kuriuose receptuose siuloma pilti vos silta | > | > sirupa, | > | > bet pipiriukai uzpilti karstu sirupu negenda, o ir karmelizacijos | > procesas | > | > vyksta greiciau. Pries visus samanizmus pipirus galima isvirti, bet | > tuomet | > | > jie bus minksti ir praras forma. | > | | > | Man tai atrodo,kad del paciu pipiru astrumo, jie taip gerai | > uzsikonservuoja | > | patys ir padeda uzkonservuoti kitus produktus, kad virti ju tikrai | > nereikia. | > | As praeitais metais, kai dariau agurku su cili is tavo pateikto recepto, | > | irgi labai abejojau ar cia viskas bus su jais gerai, bet kai atsidariau | > ir | > | paragavau, tai visos abejones issisklaide - ten buvo saldziarugstis | > | dinamitas. | > | > | > Zinok, ir man atrodo, kad tau gerai atrodo ;) As galvoju, kad neveltui | > visos | > indiskos ir t.t. virtuves yra nerealiai pikantiskos. Ju klimate ir | > salygose | > be kazkokio "dezinfekatoriaus" turbut seniai visi mirtu nuo apsinuodijimo. | > Labai dziaugiuosi, kad agurkai nenuvyle :) | > | > | |