Scotch Bonneto padauginus jauciu visai stoga nurautu Eyjafallajokull wrote: > Spëju Povilai, dëjai daugiau negu 1/3 pipiro stiklainiui? > Niekad nieko panaðaus nedariau, tai bijau ir pagailët ir persistengt. > Darysiu su Scotch Bonet Red arba su Demon Red. > > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > news:i5nd5q$j1g$1@trimpas.omnitel.net... >> >> "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> paraðë naujienø >> news:i5lq8p$5so$1@trimpas.omnitel.net... >>> Taigi procesas toks: >>> 1d. Paruosti cili - plonasienius (Habanero, Cayenne i Thai) perpjauti >>> pusiau, o storasienius (Jalapeno) - juostelemis, sudeti i stiklaini. >>> Uzvirinti sirupa,verdanciu uzpilti pipirus. Pipiriukus ko nors >>> prispausti, >>> kad visi butu apsemti sirupo. Likusio sirupo neispilti. >>> Del temp. raso taip: kai kuriuose receptuose siuloma pilti vos silta >>> sirupa, >>> bet pipiriukai uzpilti karstu sirupu negenda, o ir karmelizacijos >>> procesas >>> vyksta greiciau. Pries visus samanizmus pipirus galima isvirti, bet >>> tuomet >>> jie bus minksti ir praras forma. >> Man tai atrodo,kad del paciu pipiru astrumo, jie taip gerai >> uzsikonservuoja patys ir padeda uzkonservuoti kitus produktus, kad virti >> ju tikrai nereikia. As praeitais metais, kai dariau agurku su cili is tavo >> pateikto recepto, irgi labai abejojau ar cia viskas bus su jais gerai, bet >> kai atsidariau ir paragavau, tai visos abejones issisklaide - ten buvo >> saldziarugstis dinamitas. > >