Aštrumų mėgėjai, Chili cukruje, gal trumpai pakomentuotumėt? Bijau kad nuo gugles vertimo ko ne taip nepadaryčiau :) patikslink ar viską aiškiai supratau:) Proporcijos aiškios. 1d. užpilam sirupu (nesupratau, kokio karštumo geriausia) 2d. Nupilam sirupą, jį užverdam pridėdami dar porą šaukštų cukraus ir vėl užpilam. 3-5d. kartojam procedūrą. 7d. Nesupratau ką ten daryt 1 minutę ? Paskui su džiovinimu irgi lyg aišku. Dėkui. "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:i4eia3$8iq$1@trimpas.omnitel.net... > > > "Eyjafallajokull" <domodo@gmail.com> parašė naujienų > news:i3v19d$eqj$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Gaila kad lenkiskai nesuprantu. Gal kas imesit koki vertima, ar siaip >> receptuka. >> Noksta pipirai ant palanges, reiks tuoj derliu nuiminet :) > > Geriausia bus ,jei koks guglas isvers - vis vien suprasi apie ka eina > kalba ir kokios proporcijos. Man tai suintrigavo cili pipiriukai cukruje - > turetu buti labai idomus zakusonas ziema.